Mijn Visie

 

Mijn visie

Soms kom je in het leven allerlei problemen tegen. Blokkades in jezelf of problemen in de buitenwereld. Meestal wil je zo snel mogelijk van de ellende af. Gevoelens waar je geen raad mee weet stop je weg omdat je er geen last van wilt hebben. Je kunt je bedreigd voelen door je angst, woede of depressie.
Je gaat er de strijd mee aan.
Misschien ben je wel een vreemde voor jezelf geworden.
Spirituele therapie reikt je een structuur aan die je in staat stelt vriendschap te sluiten met je emoties. Hierbij werk ik o.a. met ontspanning, visualisatie, meditatie, gronding, en energetische behandelmethodes.

Het geeft de mogelijkheid je te openen voor een dieper niveau van ervaring, bewustzijn en begrip. Die steun kan van onschatbare waarde zijn in tijden van crisis, problemen of wanneer ons pad door de diepste duisternis lijkt te voeren.
Moeilijkheden lijken dan kansen te worden voor verdere ontwikkeling en groei. Je kunt weer heel worden door deze positieve levenswijze.

Spiritualiteit houdt zich bezig met die kwaliteiten van de menselijke geest zoals liefde, compassie, geduld, tolerantie, vergeving, verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor harmonie die geluk brengen aan zowel jezelf als aan anderen.

Webmiep Design