Quantum Touch

 

Quantum-Touch

Quantum-Touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Met gebruikmaking van slechts een lichte aanraking kan het zelfhelend vermogen van het lichaam worden versneld. Het effect is zo onmiddellijk en direct dat het letterlijk moet worden gezien om te worden geloofd.

Tijdens een behandeling met Quantum-Touch wordt gebruik gemaakt van verschillende ademhalings- en meditatietechnieken en diverse handposities. Wanneer je voor het eerst de resultaten waarneemt, zal deze ervaring vaak verrassend zijn. Wanneer de beoefenaar met Quantum-Touch werkt houdt hij de trilling zo hoog mogelijk. De persoon wiens lichaam zich heelt komt hiermee in contact en is in staat zichzelf te genezen. Het is gemakkelijk te combineren met andere vormen van healing. Bijna alle vormen van lichamelijke klachten zijn te behandelen door middel van Quantum-Touch. Denk hierbij aan spieren, gewrichten of organen, ondersteuning bij ziektes of chronische klachten. Daarnaast kunnen emotionele problemen op relatief eenvoudige wijze geholpen worden bij het vinden van hun natuurlijk evenwicht.

Het is niet mogelijk schade te ondervinden van een behandeling. Het werk kan tijdelijk pijn of andere verontrustende symptomen veroorzaken, die echter deel uitmaken van het genezingsproces. Het genezingsproces werkt met een complexiteit en een wijsheid die ons bevattingsvermogen te boven gaan.
Het helpt ons om in een meer uitgebalanceerd toestand te komen en kan u weer vertrouwen geven.

Het is ook mogelijk een Quantum-Touch behandeling op afstand te geven.
Quantum-Touch werkt effectiever, sneller en krachtiger dan vele andere methodes van healing waar ik mee heb mogen werken. Het maakt niet uit of je sceptisch bent. Voor mij is het een vanzelfsprekend onderdeel geworden bij het werken met cliŽnten. We kunnen anderen echter niet dwingen om te genezen en we zijn niet verantwoordelijk als ze niet zo snel lijken te genezen als we zouden willen. Hoe snel iemand zal reageren op de behandeling is heel verschillend.

Indien je nog vragen hebt of eens een Quantum-Touch behandeling zou willen ervaren kun je contact met me opnemen. Laat je verrassen.

  

© Webmiep Design