Wie ben ik

 

Wie ben ik?

Klik voor een vergrotingPaul Leers, geboren in 1963. Na het voltooien van de opleiding tot HBO maatschappelijk werker, ben ik sinds 1985 werkzaam in de hulpverlening. Ik heb gewerkt in de zwakzinnigenzorg, de psychiatrie, het maatschappelijk werk, het bedrijfsmaatschappelijk werk en de praktijk van de mediator.
Ik heb veel ervaring met individuen, echtparen en groepen met zeer uiteenlopende problematieken.
Jaren geleden ben ik in contact gekomen met mijn intuÔtieve geest en heb ik een opleiding gevolgd tot spiritueel therapeut. Dit heeft me toegang gegeven tot een bron van informatie, liefde, kracht en wijsheid. Dit is mijn weg geworden.
Ik volg nog steeds diverse bijscholingen en tracht daarbij actief te blijven in mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en als therapeut. Vanuit mijn praktijk als spiritueel therapeut wil ik samen met de cliŽnt kijken welke betekenis de problemen hebben in ieders specifieke proces. Ware genezing ligt in de bereidheid je eigen kracht te ervaren.

Als bedrijfsmaatschappelijk werker en coach werk ik voor verschillende bedrijven. Hierbij bied ik kortdurende psychosociale begeleiding en advies. De directe verbinding met de werksituatie is het uitgangspunt. Voor uitgebreidere informatie verwijs ik u naar mijn andere site;
www.praktijkpaulleers.nl
 

 

© Webmiep Design